Monday, July 7, 2014

Jihuu! Voitettu vaiva: ei enään eturauhas ongelmaa !!!

Oltiin Luckyn kanssa perjantaina 4.7 eläinlääkärillä kontrolli käynnillä.
Jännitin ihan pirusti...ja jännittäny olen siitä saakka kun Lucky joutui
syömään kovat kuurit yli suureksi turvonneen eturauhasen takia. Tuon diagnoosin
tehnyt eläinlääkärihän pikkasen varoitteli varautumaan kastrointiin...

Kaikki hyvin <3

Lucky raukka, tutkimus ei ole ihan mukavaa, mutta todella hienosti käyttäytyi. 
Meinasin pyörtyä kun eläinlääkäri sanoi kaiken olevan todella hienosti kunnossa...hengitys oli mulla ollut salpautuneena siihen saakka =) 
Käyttäytyi Lucky muutenkin todella hienosti odotushuoneessa. Ihanaa olla koiran kanssa tuollaisissa paikoissa kun se osaa käyttäytyä <3 Kiitosta tuli vähän jokapuolelta siellä istuvilta ihmisiltä <3 Eli vapaana istui käskystäni ja rauhassa. Vaikka ohi meni todella läheltä koko ajan koiria, kissoja ja marsuja. Olin Luckysta ylpeä <3 Jouduimme siinä ennen vuoroamme ottamaan pissanäytteen, ja sekin onnistui tosi hyvin, sillä pissa-käskyllähän Lucky pissaa. Tosin osuin kipon kans (nyt ei ollu löylykauhaa käytössä =D...) huonosti, ja Lucky toooooodella ihmetteli, että mitä se Mamma ny oikeen duunaa =D Pikkupisaran sain ja se onneksi riitti!

Nyt vaan toivon, että selvittiin tästä ikuisesti! ... olen edelleenkin sitä mieltä, että tuo kevät on se paha aika, kun kaikki tuoksuu niin voimakkaalta ja Luckyn ikävä tapa on tuo jatkuva maan haistelu. Eli, ens keväänä tiedän varautua tähän taas....

No comments:

Post a Comment