Monday, April 28, 2014

THE Muumivaunu =)

Tämäpä olikin sellanen josta minulta on niin usein kysytty: mikä se Muumivaunu oikein on ?
Tässäpä tämä :

Ostettiin se Kepon toiveesta. Kepon työt kun on aina 100:jen jos 1000:ien kilometrien päässä, ja on kotona vain viikonloppuisin. Hän halusi oman rauhallisen paikan kun ollaan erinäisissä koiratapahtumisssa. Pääsee sinne syömään lenkkimakkaraa, kattomaan tv:tä ja keittämään kaffetta kun alkaa tulla korvistakin ulos koiratouhuja...nämä siis Kepon omin sanoin =D
Ja onhan se Luckynkin kannalta hyvä. Saa nukkua, huilata rauhassa.

Mutta siis joo...Tämä vaunu on ihan ainokainen vaunu missä koskaan oltiin oltu aiemmin, eikä sen koommin sen jälkeenkään. Tämä samainen vaunu on ollut Luckyn kummitädillä ja hänen perheellään silloin tällöin lainassa, mm. eräässä nome kokeessa jolloin istuimme siellä ja pidimme hauskaa pikkutunneille saakka, ja suunnittelimme koiran hankintaa... Olimmehan ollu 2v ilman, ja hinku tuli taas hankkia oma koira =) Viihdyimme niin hyvin, että kun kuulimme tämän vaunun olevan myynnissä, alkoi Kepo siitä pikkasen kiinnostua.



Lähdettiin sitä sitten  syksyllä 2011 katsomaan, ja matkalla 'päätettiin' olla sitä heti ostamatta...ja kun ajoimme kotiin (ilman vaunua) totesimme lyöneemme kättä päällä alta 5minuutin =D =D =D
Kotimatkalla nimesimme hulluina nauraen sen MUUMIVAUNUKSI!  ME jotka oltiin aina inhottu asuntovaunuja!!! Nehän on turhakkeita pahimmasta päästä ;) Entisen omistajan katsastettua vaunu, tuli se eräänä päivänä  Kepon ison huoltoauton vetämänä meidän pihaan.



Minulla oli olkapää leikattu just ja olin pitkällä saikulla, niin ihan huvin vuoksi sitten istuimme siellä vaihtelun vuoksi joskus iltoja. Ja se olikin hyvä opettaa Lucky olemaan vaunussa. Samalla saatiin rauhassa tutustua itekin vaunuun ja sen toimintoihin.



Eka reissu tehtiin sitten taippareihin Vehmaalle =) Ja niin visusti oltiin vannottu, ettei varmastikaan käytetä ainakaan siinä olevaa suihkua, vaan kävikin niin että koepaikalla ei sitten ollut saunaa...ei muuta ku käyttövesi lämpöiseksi, ja suihkukaappi oli loistava!

                                Lucky on tottunut automatkustaja ja Muumivaunu perässä =)

                    On vaunua sitten tullut varusteltua nimensä mukaisesti, Muumivaunuksi:





Muoks...lisäsin tämän...

Muoks. Lisäyksiä Muumivaunun varustuksista:

MuumiMamman pyjama ja peffletit Kepolle ja mulle =)
Arvaatteko kumpi peffletti on Kepon? ;)
Muumipyjamaa ei Kepolle sitte saa millään =D 
Pitäis kuulema Angry Birds pyjama saada tasoitukseksi ;)

Muumiheijastin, Muumihuulirasva 15kertoimella auringossa kun monesti ollaan treeneis ja kokeissa 
koko päivä.

JA KAIKKEIN TÄRKEIN : MORRAN AVAIMENPERÄ VAUNUUN!  (Mikä on Morran? Onko se Haisuli?)






2 comments:

  1. Mårran on Mörkö, Stinky on Haisuli. Avaimenperäsi näyttäisi olevan Haisuli. :)

    ReplyDelete
  2. Kiitos Suomennoksesta =) En ole yhtäkään Muumikirjaa tai muutakaan Muumeihin liittyvää lukenut, niin on pikkasen muiden kertoman varassa nämä Muumisanastot ja hahmojen nimet =)

    ReplyDelete